Milonga “Tango in ’t Groen”

Paragraaf

We hebben er naar gestreefd om in Mei 2020 weer de Milonga “Tango in ’t Groen” (open air) te verzorgen. Helaas ging dat niet zoals bekend door de Coronacrisis.  Dit seizoen konden we niet aan de gang in het park, Begrijpelijk is dit wel, het betreft hier een zorgcentrum. In ieder geval hopen we volgend jaar (2021) iedereen hier weer te ontmoeten, nog dank voor je trouwe bezoeken aan deze bijzondere Milonga.

2020 Milonga “Tango in ’t Groen”,

Milonga van 14.30 – 19.45 uur.

Entree: gratis, een (vrijwillige) bijdrage in Kosten wordt dankbaar aanvaard.

Voor degene die nog niet geweest zijn, in een prachtig park, met groot terras een met goed dansbare vlakke natuurstenen vloer, er is ook volop gelegenheid om gratis te parkeren, aan 3 zijden van het park, een regenbuitje is geen probleem, je kunt nml. onder het glazen dak van het open paviljoen dansen en zitten en er zijn ook grote parasols. Goed en voordelig geprijsde snacks of klein menu, te bestellen in het restaurant, open tot 17.30 uur, alle drank voordelig verkrijgbaar bij de Bar in de Orangerie (open paviljoen), drank verkrijgbaar tot19.30 uur.

Adres: D’n Horstgraaf, Zorggroep Noord Limburg, Auxiliatrixweg 35, 5915 PN Venlo. (Auxiliatrixpark).

Klik hier voor  een routebeschrijving.

Vriendelijk verzoek: breng geen spijzen en dranken mee van thuis. Er is speciaal personeel ingehuurd om jullie zo goed en goedkoop mogelijk van dienst te zijn.

Van de zorggroep uit wil men het paviljoen graag om 20.00 uur gesloten hebben. Enig begrip gevraagd als men vanaf 19:45 uur tafels en stoelen verschuift,  je kunt (ook daarna) op het terras gaan zitten en op je gemak gebruik maken van je drankje en een praatje enz.

Ook dan weer graag tot ziens.