Milonga “Tango in ’t Groen”

We zijn weer in het zomerseizoen belandt, heerlijk buiten in het park Tango, zie Milonga Auxiliatrix

Ja Mensen het is zover, hier de datums van de Milonga’s voor deze prachtige gelegenheid. Het wordt dus een mooie zomer vol Tango Buiten! 4 September vervalt, dan is de jaarlijkse rommelmarkt, we houden daarvoor dus 11 september aan. Dus er zijn 11 salons gepland, waaronder 2 op zaterdagen 7 mei en 4 juni, de rest op zondagen zoals al alle jaren. (Komt er ergens een verandering van datum voor, dan vermelden we dat met spoed!!).

Datums 2022
7 mei ,  29 mei, 

4 juni op deze dag showt Jelena haar Tangokleding-Collectie

, 19 juni Dj El Rojo verzorgd nu de Muziek

Overige dagen: 3 juli, 17 juli, 31 juli Isaac draait nu muziek,  7 augustus, 21 augustus,  11 september, 18 september.

Graag zien we jullie weer genieten van de Tango en het Park.

Milonga “Tango in ’t Groen”, 2022

Open  van 14.30 – 19.45 uur in en bij het paviljoen.

Entree: gratis, een (vrijwillige) bijdrage in Kosten wordt dankbaar aanvaard.

Voor degene die nog niet geweest zijn, in een prachtig park, met groot terras en met een grote goed dansbare vlakke natuurstenen vloer, er is ook volop gelegenheid om gratis te parkeren, aan 3 zijden van het park, 100 mtr. lopen (met het verzoek om niet bij het paviljoen te parkeren) een regenbuitje is geen probleem, je kunt nml. onder het glazen dak van het open paviljoen dansen en zitten en er zijn ook grote parasols. Goed en voordelig geprijsde snacks of klein menu, te bestellen in het restaurant, open tot 17.30 uur, alle drank voordelig verkrijgbaar bij de Bar in de Orangerie (open paviljoen), drank verkrijgbaar tot19.30 uur.

Adres: D’n Horstgraaf, Zorggroep Noord Limburg, Auxiliatrixweg 35, 5915 PN Venlo. (Auxiliatrixpark).

Klik hier voor  een routebeschrijving.

Vriendelijk verzoek: breng geen spijzen en dranken mee van thuis. Er is speciaal personeel ingehuurd om jullie zo goed en goedkoop mogelijk van dienst te zijn.

Van de zorggroep uit wil men het paviljoen graag om 20.00 uur gesloten hebben. Enig begrip gevraagd als men vanaf 19:45 uur tafels en stoelen verschuift,  je kunt (ook daarna) op het terras gaan zitten en op je gemak gebruik maken van je drankje en een praatje enz. ook kun je natuurlijk het park bezichtigen.

Weer graag tot ziens.