Milonga “Tango in ’t Groen”

Ja Mensen het seizoen is ten einde gegaan op 18 September , hier de datums van de Milonga’s voor deze prachtige gelegenheid. Het wordt dus een mooie zomer vol Tango Buiten 2023! Dus er zijn 11 Salons gepland, op zondagen zoals al alle jaren. (Komt er ergens een verandering van datum voor, dan vermelden we dat met spoed!!).

Datums 2023
7 mei ,  21 mei, 11 juni, 24 juni (zaterdag), 2 juli, 16 juli, 30 juli, 6 augustus, 27 augustus, 10 september, 17 september is alweer de laatste zomer Milonga.

Graag zien we jullie weer genieten van de Tango en het Park.

Milonga “Tango in ’t Groen”, 2023

Open  van 14.30 – 19.45 uur in en bij het paviljoen.

Entree: gratis, een (vrijwillige) bijdrage in Kosten wordt dankbaar aanvaard.

Voor degene die nog niet geweest zijn, in een prachtig park, met groot terras en met een grote goed dansbare vlakke natuurstenen vloer, er is ook volop gelegenheid om gratis te parkeren, aan 3 zijden van het park, 100 mtr. lopen (met het verzoek om niet bij het paviljoen te parkeren) een regenbuitje is geen probleem, je kunt nml. onder het glazen dak van het open paviljoen dansen en zitten en er zijn ook grote parasols. Goed en voordelig geprijsde snacks of klein menu, te bestellen in het restaurant, open tot 17.30 uur, alle drank voordelig verkrijgbaar bij de Bar in de Orangerie (open paviljoen), drank verkrijgbaar tot19.30 uur.

Adres: D’n Horstgraaf, Zorggroep Noord Limburg, Auxiliatrixweg 35, 5915 PN Venlo. (Auxiliatrixpark).

Klik hier voor  een routebeschrijving.

Vriendelijk verzoek: breng geen spijzen en dranken mee van thuis. Er is speciaal personeel ingehuurd om jullie zo goed en goedkoop mogelijk van dienst te zijn.

Van de zorggroep uit wil men het paviljoen graag om 20.00 uur gesloten hebben. Enig begrip gevraagd als men vanaf 19:45 uur tafels en stoelen verschuift,  je kunt (ook daarna) op het terras gaan zitten en op je gemak gebruik maken van je drankje en een praatje enz. ook kun je natuurlijk het park bezichtigen.

Weer graag tot ziens.