Milonga “Tango in ’t Groen”

We streven er naar om in Juni 2020 weer de Milonga “Tango in ’t Groen” (open air) te verzorgen. Tussen de bedrijven door, zijn we weer bezig om Tango in ’t Groen in 2020 weer leuk te maken. In 2020 Hopen we 8 x aanwezig te kunnen zijn in het park, te beginnen in juni, alle  datums steeds op zondagen.

Hier alvast de datums met enig voorbehoud i.v.m. ontwikkelingen vanwege het Coronavirus: 7 juni, 21 juni, 5 juli, 19 juli, 2 augustus, 16 augustus, 30 augustus, en 13 september. Op 6 september is er de jaarlijkse vlooienmarkt in het park (groots), dus dan geen Tango.

We verheugen ons er op om weer goede afspraken te maken, o.a. Monika Sommer, een goede andere Dj,  en wie weet wat er nog op ons danspad komt.

2020 Milonga “Tango in ’t Groen”,

Milonga van 14.30 – 19.45 uur.

Entree: gratis, een (vrijwillige) bijdrage in Kosten wordt dankbaar aanvaard.

Voor degene die nog niet geweest zijn, in een prachtig park, met groot terras een met goed dansbare vlakke natuurstenen vloer, er is ook volop gelegenheid om gratis te parkeren, aan 3 zijden van het park, een regenbuitje is geen probleem, je kunt nml. onder het glazen dak van het open paviljoen dansen en zitten en er zijn ook grote parasols. Goed en voordelig geprijsde snacks of klein menu, te bestellen in het restaurant, open tot 17.30 uur, alle drank voordelig verkrijgbaar bij de Bar in de Orangerie (open paviljoen), drank verkrijgbaar tot19.30 uur.

Adres: D’n Horstgraaf, Zorggroep Noord Limburg, Auxiliatrixweg 35, 5915 PN Venlo. (Auxiliatrixpark).

Klik hier voor  een routebeschrijving.

Vriendelijk verzoek: breng geen spijzen en dranken mee van thuis. Er is speciaal personeel ingehuurd om jullie zo goed en goedkoop mogelijk van dienst te zijn.

Van de zorggroep uit wil men het paviljoen graag om 20.00 uur gesloten hebben. Enig begrip gevraagd als men vanaf 19:45 uur tafels en stoelen verschuift,  je kunt (ook daarna) op het terras gaan zitten en op je gemak gebruik maken van je drankje en een praatje enz.

Ook dan weer graag tot ziens.