Milonga “Tango in ’t Groen”

Beste mensen, we hebben weer een leuke start gemaakt op 5 mei, het weer was lekker voor de Tango, nog bedankt voor je aanwezigheid, en onze gedachten gaan vanzelf naar Tango in ’t Groen.  We hebben het gevoel dat het weer een mooie zomer vol Tango Buiten in 2024 wordt! Er zijn hier genoeg Milonga’s gepland, op zondagen zoals al alle jaren . De Planning was ook op 2e Pinksterdag, maar dat hebben we moeten verzetten naar 1e Pinksterdag vanwege een festijn bij Auxiliatrix. (Komt er ergens een afwijking van datum voor, dan vermelden we dat zodra bekend). Ook komt Monika met haar Tangokleding collectie deze zomer, dus Dames…en Heren!!! zie hieronder Normaliter draait Paul de Muziek.

(20 mei 2e pinksterdag is vervallen wegens groot feest in Auxiliatrix)

Datums 2024:  5 mei,  19 mei (1e pinksterdag)  2 juni Dj Isaac, 16 juni  Monika met haar kledingcollectie, 30 juni draait Isaac weer zijn muziek, 7 juli, 21 juli, 4 augustus, 18 augustus, 8 september, 15 september.

Graag zien we jullie weer genieten van de Tango, de sfeer en het Park.

Milonga “Tango in ’t Groen”, 2024  Meestal met Dj Paul El Porteño, ook een gast Dj, op 2 juni en 30 juni hebben we het genoegen om te genieten van de muziek van  Isaac.

Open  van 14.30 – 19.30 uur in en bij het paviljoen.

Entree: gratis, een (vrijwillige) bijdrage in kosten wordt dankbaar aanvaard, ook het parkeren is gratis op de daarvoor bestemde grote parkeerplaatsen.

Voor degene die nog niet geweest zijn, in een prachtig park, met groot terras met parasols, en met een grote goed dansbare vlakke natuurstenen vloer, er is ook volop gelegenheid om gratis te parkeren, aan 3 zijden van het park, 100 mtr. lopen (met het verzoek om niet bij het paviljoen te parkeren) een regenbuitje is geen probleem, je kunt nml. onder het glazen dak van het open paviljoen dansen en zitten.. Goed en voordelig geprijsde snacks of klein menu, te bestellen in het restaurant, open tot 17.30 uur, alle drank voordelig verkrijgbaar bij de Bar in de Orangerie (open paviljoen), drank verkrijgbaar tot 19.30 uur.

Adres: D’n Horstgraaf, Zorggroep Noord Limburg, Auxiliatrixweg 35, 5915 PN Venlo. (Auxiliatrixpark).

Klik hier voor  een routebeschrijving.

Vriendelijk verzoek: breng geen spijzen en dranken mee van thuis. Er is speciaal personeel ingehuurd om jullie zo goed en goedkoop mogelijk van dienst te zijn.

Van de zorggroep uit wil men het paviljoen graag om 20.00 uur gesloten hebben. Enig begrip gevraagd als men vanaf 19:40 uur tafels en stoelen verschuift,  je kunt (ook daarna) op het terras gaan zitten en op je gemak gebruik maken van je drankje en een praatje enz. ook kun je natuurlijk het park bezichtigen. We zijn erg blij dat we van de Zorggroep gebruik mogen maken van deze unieke locatie, graag willen we dit zo houden, om je een leuke middag te kunnen bezorgen.

(Weer) graag tot ziens.